Wij gingen op inkoop bij...

LOUIZON PARIS!

Wij lieten ons niet tegenhouden door alle files en boerenprotesten op de weg. Vastbesloten om af te reizen naar het mooie Blaricum vertrokken Geert en ik gewoon lekker op tijd. Inkopen is een van de dingen die ik het leukste vind aan mijn beroep, met liefde en aandacht de juiste stuks selecteren uit een grote collectie. 

Extra leuk was het gisteren toen we een voor ons nieuw merk gingen bezoeken. Het is altijd spannend of het enthousiasme wat je van te voren hebt, bevestigd word op het moment dat je de showroom binnenstapt. Ik zie vaak  in 1 oogopslag of het iets is voor Finnz. Spreken de kleuren, printjes, stoffen en modellen meteen aan... Dan zit het goed!

Dit was bij Louizon Paris zeker het geval. We vlogen nadat we Monica hadden begroet gelijk de rekken in. We vonden het ene item nog mooier dan het andere en ik kon alweer niet wachten om alles door te passen. Na de koffie aan de slag met het maken van een goede selectie, wat hier niet zo moeilijk was, we vonden alles mooi. 

Louizon Paris vertaald een mooie Franse uitstraling met subtiele printjes, duurzame materialen, prachtige pasvormen en waar ik het meest van onder de indruk was, de perfecte afwerkingen. Er was overal aan gedacht. 

Met een super tevreden gevoel namen we afscheid van Monica, en reden (zonder file!!) terug naar Brabant. Waar we natuurlijk gelijk de rest van het team de foto's gingen showen. 

Voor jullie houden we het nog even geheim... Al kun je wel vast een beetje spieken op de foto. Vanaf januari zullen de eerste items binnen druppelen. See you!

X. Lisa 

 

 

Lisa