Verzenden & retourneren

Verzenden

Voor Nederland:
Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt je bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 1-2 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met PostNL , de verzendkosten hiervan bedragen €5,95 (deze kosten zijn voor onze rekening bij een bestelling boven €100). Zodra jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een email met daarin het track & trace nummer. Hiermee kun je je pakket volgen tot het bij jou is bezorgd.

Voor België en Duitsland:
Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt je bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 2-4 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met PostNL, de verzendkosten hiervan bedragen €8,95. Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een email met daarin het track & trace nummer. Hiermee kun je je pakket volgen tot het bij jou is bezorgd.

Afhalen in de winkel:
Een online bestelling kan gratis worden afgehaald in onze winkel in Veghel, Hoofdstraat 3.

Retourneren

Na ontvangst van het pakket verzoeken we jou om de inhoud direct te controleren. Laat alle labels aan het artikel zitten. Bij het verwijderen van de labels word jij namelijk eigenaar van het(de) artikel(en).

Je hebt 7 dagen de tijd om te beslissen of je het(de) artikel(en) wilt behouden. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij jou om de goederen direct terug te sturen. Hiervoor heb je maximaal 7 dagen de tijd.

Zorg ervoor dat het te retourneren artikel nog voorzien is van de originele labels en indien mogelijk in de oorspronkelijke verpakking. Artikelen worden niet geaccepteerd:

  • als ze gedragen en/of gewassen zijn,
  • beschadigd zijn of wanneer je zelf geprobeerd hebt de beschadiging te herstellen;  
  • als je de gebruiksaanwijzing niet hebt opgevolgd.

De retourkosten zijn altijd voor rekening van de klant. We adviseren om het pakketje te retourneren met een track & trace code, zodat deze altijd traceerbaar is. Finnz is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte pakketen bij retourzending. Je krijgt de aankoopwaarde van het (de) artikel(en) teruggestort, exclusief de eerder gemaakte verzendkosten.

Voor alle retouren geldt: Stuur een e-mail naar [email protected] met hierin jouw naam, ordernummer, telefoonnummer en reden van retourneren. 

De goederen moeten in ieder geval binnen 14 dagen nadat jij de goederen hebt ontvangen bij ons binnen zijn anders vervalt het recht op terugbetaling.

* Heb je de kortingscode 'NORETURN20' gebruikt bij je aankoop dan kunnen de items zoals de code al zegt, niet meer geretourneerd worden.
Bij het gebruiken van deze code accepteer je deze voorwaarden.