Verzenden & retourneren

Verzenden

Voor Nederland:
Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt je bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 1-2 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met PostNL. Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een email met daarin het track & trace nummer. Hiermee kun je je pakket volgen tot het bij jou is bezorgd.

Voor België en Duitsland:
Wanneer je op werkdagen voor 15:00 uur besteld, wordt je bestelling altijd dezelfde dag nog verzonden. Je hebt je bestelling dan binnen 2-4 werkdagen in huis. Onze pakketten worden verzonden met PostNL, de verzendkosten hiervan bedragen €4,95. Nadat jouw pakketje bij ons de deur uit is, ontvang je een email met daarin het track & trace nummer. Hiermee kun je je pakket volgen tot het bij jou is bezorgd.

Afhalen in de winkel:
Een online bestelling kan gratis worden afgehaald in onze winkel in Veghel, Hoofdstraat 3.

Retourneren

Na ontvangst van het pakket verzoeken we jou om de inhoud direct te controleren. Laat alle labels aan het artikel zitten. Bij het verwijderen van de labels word jij namelijk eigenaar van het(de) artikel(en).

Je hebt 14 dagen de tijd om te beslissen of je het(de) artikel(en) wilt behouden. Mocht dit niet het geval zijn dan verzoeken wij jou om de goederen direct terug te sturen. Hiervoor heb je maximaal 7 dagen de tijd.

Terugsturen is bij een geplaatste bestelling boven de 50 euro, binnen Nederland, gratis. Wij sturen je dan een verzendlabel per e-mail. Deze plak je op de originele verpakking en geeft het pakket af bij een PostNL Pakketpunt. Vanuit België of Duitsland is retourneren voor eigen rekening. Bij een geplaatste bestelling onder de 50 euro zijn de retourkosten voor eigen rekening. Je krijgt de aankoopwaarde van het (de) artikel(en) teruggestort, exclusief de eerder gemaakte verzendkosten.

Voor alle retouren geldt: Stuur een e-mail naar [email protected] met hierin jouw naam, ordernummer, telefoonnummer en reden van retourneren. 

De goederen moeten in ieder geval binnen 23 dagen nadat jij de goederen hebt ontvangen bij ons binnen zijn anders vervalt het recht op terugbetaling.