Over ons

 

 

 

 

Finnz is er voor de trendbewuste vrouw die verrast wil worden. Op het gebied van fashion en wonen, maar ook met accessoires waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Met dit prikkelende aanbod, ons gerichte stylingadvies en onze persoonlijke benadering zijn we al jaren een begrip in Veghel. En dankzij onze webshop zijn we ook ver buiten onze stadsgrenzen bekend.

Hopelijk ontmoeten we je binnenkort in ons monumentale en karakteristieke pand aan de Hoofdstraat 3 in Veghel. Hieronder kun je alvast kort kennismaken met ons.

Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 18.00
Vrijdag: 09.30 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zondag: Gesloten (uitgezonderd koopzondagen)

 

                                                            Extra Openingstijden:

                                                   

                                            

                                        

                                             
                                                   

                            

                                                                                         

 


Ons team

Lisa is de eigenaresse van Finnz Lifestyle. Ondernemen zit in haar bloed. Dit betekent dat ze altijd denkt in kansen en dat ze uitdagingen niet uit de weg gaat. 'ik wil dat Finnz verrast, prikkelt en uitdaagt, zodat onze klanten met een fijn gevoel langskomen' Daarnaast is ze ook achter de schermen vaak druk bezig met nieuwe acties, social media en inkoop van de nieuwe collecties.

 De favoriete merken van Lisa: Alix the Label  en Gestuz


Angelique is een vertrouwd en graag gezien gezicht voor veel klanten. Dankzij haar vriendelijke en sociale karakter, maar ook omdat ze qua kleding en uitstraling een voorbeeld is voor velen. Je ziet haar vaak in mooie jurken of setjes van Yaya die ze combineert met de zogenoemde Angelique oorbellen. Hoe deze eruitzien? Kom maar eens langs in onze winkel.

De favoriete merken van Angelique: Yaya en Lott


Linda is de stoerste van het stel. Met haar stoere spijkerbroeken, oversized sweaters en hippe gympen is ze een voorbeeld voor veel jonge klanten. Achter haar stoere looks schuilt een zacht karakter. Vriendelijk en behulpzaam als ze is, worden klanten graag door haar geholpen.

De favoriete merken van Linda: Alix the Label en Lois