Over ons

 

Trendz Store Finnz is al tien jaar een inspiratiebron op het gebied van fashion voor mannen en vrouwen. Zowel via online verkoop als via de fysieke verkoop vanuit de sfeervolle en servicegerichte winkel in het hart van Veghel.

Op dit moment zijn we achter de schermen druk bezig met onze nieuwe koers die we vanaf de zomer van 2019 gaan varen. Met onze nieuwe formule gaan we ons met name richten op de trendbewuste vrouw. Hoe dit er precies uitziet, wordt in de loop van het voorjaar duidelijk. Wordt vervolgd!

Intussen ben je uiteraard van harte welkom voor de vertrouwde winkelformule aan de Hoofdstraat 3 in Veghel.

Maandag: 13.00 - 18.00
Dinsdag: 09.30 - 18.00
Woensdag: 09.30 - 18.00
Donderdag: 09.30 - 18.00
Vrijdag: 09.30 - 21.00
Zaterdag: 09.30 - 17.00
Zondag: Gesloten


Finnz is iedere eerste zondag van de maand geopend tussen 12.00 en 17.00 uur.
De eerst volgende koopzondagen zijn: 30 juni en 1 september 2019


Ons team

Lisa is de bedrijfsleider van het team. En die rol past haar uitstekend. Ze is de regelaar van Finnz en ondernemen zit in haar bloed. Dit betekent dat ze altijd denkt in kansen en dat ze uitdagingen niet schuwt. Eigenschappen waar we heel gelukkig van worden. Want daardoor blijft Finnz een vernieuwende en spannende winkel.

De favoriete merken van Lisa: Alix the Label en Fabienne Chapot


Angelique is een vertrouwd en graag gezien gezicht voor veel klanten. Dankzij haar vriendelijke en sociale karakter, maar ook omdat ze qua kleding en uitstraling een voorbeeld is voor velen. Je ziet haar vaak in mooie jurken of setjes van Yaya die ze combineert met de zogenoemde Angelique oorbellen. Hoe deze eruitzien? Kom maar eens langs in onze winkel.

De favoriete merken van Angelique: Yaya en Lott


Linda is de stoerste van het stel. Met haar stoere spijkerbroeken, oversized sweaters en hippe gympen is ze een voorbeeld voor veel jonge klanten. Achter haar stoere looks schuilt een zacht karakter. Vriendelijk en behulpzaam als ze is, worden klanten graag door haar geholpen.

De favoriete merken van Linda: Ydence en Maison


Verwacht geen drukte of hectiek bij Lisanne. Als stille genieter is ze meer de regelaar achter de schermen. Haar stijlvolle en rustieke kledingkeus weerspiegelt haar karakter. Voor Lisanne hoeft het niet over de top; voor haar geen drukke prints maar mooie tijdloze items. Lisanne is ook het vertrouwde gezicht achter de toonbank en ze voorziet je graag van advies op het gebied van sieraden.

Het favoriete merk van Lisanne: My jewellery en Yaya


Geert is als mede-eigenaar de echte gastheer van Finnz. Het liefst beweegt hij zich op de winkelvloer om klanten stylingadvies te geven. Of gewoon voor een gezellig praatje.


René is – net als Geert - oprichter en eigenaar van Finnz. Je vindt hem vaker achter de schermen dan in de winkel. Maar mocht je hem tegen het lijf lopen, dan geeft hij je graag persoonlijk advies.