Onze shop-driedaagse

Lekker hè, een dagje shoppen? Weet je wat nog lekkerder is? Drie dagen shoppen! Niet om onze persoonlijke kledingkast te vullen, maar voor de nieuwe collectie van Finnz. Voor jou dus. Het resultaat van drie vruchtbare shopdagen van Geert en mij zie je binnenkort in onze rekken en schappen. Hieronder beleef je alvast een sneak preview …

Dag 1

Onze shop-driedaagse start in Amsterdam. Bij de brandstore van Goosecraft, waar we prachtige winterjassen hebben ingekocht. Na dit korte, inspirerende bezoek vervolgen we de weg naar 10 Feet, een nieuw merk voor Finnz. Hier worden we ontvangen in een prachtige showroom en worden we geprikkeld door de prachtige kleuren en stijlen die dit merk te bieden heeft. 


We sluiten de dag af bij Walhalla Brands. Dit is het agentschap voor de Deense merken Sofie Schnoor en Gestuz. En ja, bij beide hebben we goed ingekocht. Sofie Schnoor levert dit jaar bijzondere ontwerpen af en ook Gestuz staat weer garant voor mooie jeans en stijlvolle flare pants. 


Over stijlvol gesproken: Geert en ik sluiten de dag smakelijk af bij Mama Kelly in Amsterdam. Een restaurant dat volledig roze gekleurd is. Een absolute aanrader!

Dag 2

Een mooiere plek om dag twee te starten, is er niet. We staan bij Fabienne Chapot, gevestigd in een mooi grachtenpand in hartje Amsterdam. Nauwelijks bijgekomen van gisteren ontwaken we met een heerlijke cappuccino. Én met zicht op al die mooie prints in de rekken. In no time maken we een sterke selectie.

We gaan snel door naar Ibana, een merk met een voorliefde voor leer. We kopen diverse lederen jasjes, jurken en rokken in en worden helemaal verliefd op een burgundy maxi-dress met een gouden lurex draad. Ik kan niet wachten om deze aan je te laten zien. Ons laatste adres van vandaag is in Amersfoort, bij het merk Minimum. Dit Scandinavische merk blijft verrassen met items die je direct herkent aan de fijne pasvorm en de eenvoudige ontwerpen. Al met al hebben we genoeg stof tot napraten tijdens de rit naar huis. De lange file is daardoor absoluut geen straf.

Dag 3

Time flies when you're having fun. De laatste dag breekt aan. En weer zijn we bij een nieuw merk: Second Female. Onder het genot van verse croissants worden we meegenomen in hun boeiende merkverhaal. Niet veel later gaan we helemaal los op de collectie. Kiezen was zelden zo lastig. Echt alles is mooi.

Tijdens de rit huiswaarts hebben we nog een afspraak bij Alix the Label in Den Bosch. Een vertrouwd adres, waar Barbara ons een lekkere lunch serveert, voordat we de collectie induiken. Daarna komt het einde echt in zicht als we Giacomo bezoeken. Met als resultaat een stel prachtige winterjassen voor het nieuwe seizoen. 

We kunnen niet wachten tot al het moois binnenkomt. Als je ons volgt via instagram.com/finnzveghel/  ben jij de eerste die het ziet als ze binnen zijn.Tot snel,
Lisa

Oja, we zijn nog niet klaar met shoppen. Binnenkort bezoeken we weer een reeks mooie merken. Wordt vervolgd …