Nieuw hoofdstuk voor Finnz

Finnz staat aan de vooravond van een metamorfose. Na tien jaar gaat de Trendz Store een andere koers varen. Met een vernieuwde winkelformule, waarmee het stevig inzet op lifestyle in de breedste zin van het woord. 

De presentatie van het fonkelnieuwe winkelconcept bewaart Finnz voor later dit jaar. Wel geeft Finnz de belangrijkste verandering prijs: de formule richt zich met name op de trendbewuste vrouw. Dit betekent dat er na de zomer helaas geen ruimte meer is voor mannenkleding in de winkel.Beter nieuws is er dus voor de vrouw. Uit Veghel, maar ook ver daarbuiten. Want Finnz gaat naast de fysieke winkelverkoop ook de online activiteiten versterken. Hoe dit eruit zal zien? Daar wordt op dit moment hard aan gewerkt achter de schermen.

“Met de nieuwe formule besteden we op onze manier nóg meer aandacht aan de klant, zowel in de fysieke winkel als online.”
Aldus mede-eigenaar Geert KetelaarsIn de loop van het voorjaar zal duidelijk worden waar het nieuwe Finnz voor staat als inspiratiebron op het gebied van fashion en lifestyle. Intussen ben je uiteraard van harte welkom voor de vertrouwde winkelformule op de Hoofdstraat 3 in Veghel.