Finnz Favorites

Gaan ze verlanglijstjes maken bij FINNZ...?

 

Oh-ja-zeker gaan wij verlanglijstjes maken. Deze lijstjes die je zelf samen mag stellen noemen wij FINNZ FAVORITES. Het zit namelijk zo, dagelijks zien wij hier veel ladies die het liefst alles kopen wat ze tof vinden, maar goed sinterklaas en ook de kerstman komen eraan dus is het ook handig wat voor het verlanglijstje over te laten. Hoe weet je nu zeker dat jij tijdens deze feestdagen niet teleurgesteld word met het 'verkeerde' cadeau (hoe goed bedoeld het ook is). Nou dat doe je door een FINNZ FAVORITES lijstje te maken. Bespaar je man, moeder, kids, vriendinnen, collega's of met wie je allemaal sinter-kerst avondjes heb gepland uren denken en zoeken naar het juiste cadeau.  Hoe dat in z'n werk gaat lees je hier; 

  • Kom langs bij Finnz en meld je even bij de kassa voor een FINNZ FAVORITES lijstje. Vervolgens kun je aan de slag, wij helpen je uiteraard met het noteren van het juiste artikelnummer, kleur en de goede maat. Houd je vooral niet in want hoe meer keus hoe beter. Dit kan uiteen lopen van een leuk armbandje tot die ene gave blouse die je altijd al wilde hebben. 

 

  • Vervolgens bewaren wij jouw lijstje voorzien van naam en e-mail adres in het grote FINNZ FAVORITES boek tot er iemand langs komt om voor jou een persoonlijk cadeau te kopen. Uiteraard zorgen wij er dan voor dat dit weggestreept word, dus dat je geen dubbele cadeaus ontvangt ;)

 

  • Het enige wat jij hoeft te doen is aan jouw omgeving doorgeven dat je een FINNZ FAVORITES lijstje hebt of het even vermelden op www.lootjetrekken.nl dan zorgen wij voor de rest!

 

De lijstjes zijn vanaf 11 november beschikbaar en we bewaren ze tot en met 31 december. Waar wacht je nog op? Kom lekker 'shoppen' bij FINNZ Lifestyle. 

 

Liefs Lisa